Ik zoek werk in de techniek

Zit je niet helemaal op je plek in je huidige baan? Of zoek je naar jouw eerste ‘echte’ baan omdat je net bent afgestudeerd? Kom werken in de techniek! Wij helpen jou graag jouw perfecte baan te vinden. Neem een kijkje bij onze openstaande vacatures in de techniek of neem contact met een van onze medewerkers op.

Vrijblijvende kennismaking

Je zit nergens aan vast. We helpen je graag goed op weg naar een mooie carrière in de Techniek.

Naam(Vereist)
We gebruiken je mailadres alleen om met je een afspraak in te plannen.
Niet verplicht. Zo kunnen we jou bellen of een WhatsApp berichtje sturen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Technische vacatures

Dankzij ons grote netwerk binnen de technische branche, hebben wij een ruim aanbod aan banen in de techniek. Wij zetten overzichtelijk de techniek vacatures in Friesland, Groningen en Drenthe op een rij. Bij ons kun je terecht voor banen in de techniek op MBO, HBO en WO niveau voor zowel fulltime als parttime.

Populaire techniek vacatures Friesland

Bekijk onze volgende vacatures:

Werving en selectie Technische vacatures

Wij zijn InTechniek.com. Gespecialiseerd in Werving & Selectie Techniek. Sinds de oprichting in 2018 zijn wij enorm gegroeid en hebben wij veel geschikte kandidaten weten te plaatsen bij toonaangevende bedrijven, zoals Philips Drachten, Ausnutria Heerenveen, Hiab Frameworks, FibreMax, SMST, Neways Electronics, KIG en Agrifac.

Detachering Technische Vacatures

Naast Werving & Selectie, is het ook mogelijk om gedetacheerd te worden bij bedrijven in het Noorden. Philips Drachten is bij uitstek een goed voorbeeld van een groot en toonaangevend bedrijf waar wij technisch personeel detacheren.

Wil je meer weten over W&S of Detachering? Bel, mail of app ons om te kijken wat er allemaal mogelijk is. Je mag ook onderstaand contactformulier invullen. Wij komen dan binnen 1 werkdag of misschien wel sneller met een reactie.

Informatie aanvragen?

Gewoon vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Wij nemen contact met je op.

Naam(Vereist)
Ik wil graag:(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zijn InTechniek.com

InTechniek.com is een technisch arbeidsbemiddelingsbureau gevestigd in Heerenveen. Wij zijn gespecialiseerd in de technische arbeidsbemiddeling. Inmiddels bestaat ons team uit vijf kundige consultants met jarenlange ervaring in de technische arbeidsbemiddeling. Met kennis van de lokale arbeidsmarkt en een sterk netwerk kunnen wij goed met jou meedenken!

“Liever worden we niet gezien als een Technisch Uitzendbureau. Waarom? Wij willen graag werken op basis van lange termijn. We bemiddelen eigenlijk alleen maar mensen naar vaste banen.”

Waar wij voor staan

Eerlijk, persoonlijk en transparant, dat is waar wij voor staan. Dit doen wij door met jou in gesprek te gaan om te kijken wat jij wilt en belangrijk vindt in een nieuwe baan. Daarnaast hebben wij geen ellenlange en ingewikkelde sollicitatieprocedure. Door onze effectieve voorselectie kunnen wij je al snel voorstellen en een tweede gesprek bij een opdrachtgever realiseren. Benieuwd naar ons team?

Gaan we samen de uitdaging aan?

Met onze jarenlange ervaring en groot netwerk in Noord-Nederland staan wij graag voor jou klaar om samen die ideale baan te vinden. Neem nu contact met een van onze collega’s.

Net begonnen aan je carrière? Lees dan hier waar jij met jouw technische opleiding op kunt solliciteren. Of bekijk onze startersfuncties.

we zijn Trots op onze opdrachtgevers

“Sinds 2018 werken wij samen met InTechniek.com. We hebben in de afgelopen jaren een goede
relatie opgebouwd, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en transparantie.”

Jan Willem Dijkstra, Productiemanager