Foto team intechniek.com

Wat kan ik worden met mijn Technische opleiding?

Je bent nog druk bezig met jouw technische studie, of je hebt inmiddels al een mooi diploma op zak! Maar wát zijn nou de mogelijkheden met jouw technische studie, zoals Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde of Mechatronica?

Vrijblijvende kennismaking

Je zit nergens aan vast. We helpen je graag goed op weg naar een mooie carrière in de Techniek.

Naam(Vereist)
We gebruiken je mailadres alleen om met je een afspraak in te plannen.
Niet verplicht. Zo kunnen we jou bellen of een WhatsApp berichtje sturen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Opleiding Werktuigbouwkunde

De studie Werktuigbouwkunde is vrij breed. Dat is goed nieuws, want dit betekent dat je veel kanten op kunt. Je kunt machines verbeteren, ontwerpen verbeteren door R&D of je zorgt ervoor dat projecten van A tot Z goed verlopen. Wat past er bij jou? Denk aan functies als Werktuigbouwkundige / Mechanical Engineer, Productie Engineer, R&D Engineer, Projectleider, Project Engineer, Sales Engineer of Werkvoorbereider. Lees meer over de werkzaamheden van een engineer of het salaris van een engineer

Opleiding Technische Bedrijfskunde

Meer dan genoeg mogelijkheden met de studie Technische Bedrijfskunde! Met jouw brede kennis op het gebied van techniek en management zijn veel banen geschikt voor jou. Je hebt geleerd kritisch naar processen te kijken en deze te verbeteren en projecten te leiden. Over een paar jaar kun je leiding gaan geven aan een team.  Denk aan functies als Projectleider, Proces Engineer, Project Engineer of Werkvoorbereider.

Opleiding Mechatronica

Deze opleiding is een mooie combinatie van Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde. Je houdt je als mechatronicus graag bezig met industriële automatisering en daarin zijn de komende jaren volop mogelijkheden.
Denk aan functies als Engineer Mechatronica, R&D Engineer, Productie Engineer, Electrical Engineer, Commissioning Engineer of Werktuigbouwkundige met een groot deel elektrotechniek.

Op welke vacatures kan ik solliciteren met mijn opleiding?

Een greep uit onze vacatures:

Geen geschikte vacature?

Geen probleem! Naast de openstaande vacatures op onze website, zijn er ook mogelijkheden die (nog) niet op onze website staan. We zijn goed op de hoogte van wat er bij onze klanten speelt en welke kansen er op korte termijn ontstaan. Dus staat jouw vacature niet op deze pagina, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe baan? Neem dan alsnog contact met ons op!

we zijn Trots op onze opdrachtgevers

“Sinds 2018 werken wij samen met InTechniek.com. We hebben in de afgelopen jaren een goede
relatie opgebouwd, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en transparantie.”

Jan Willem Dijkstra, Productiemanager