Team intechniek.com

Technisch uitzendbureau Friesland

InTechniek.com, Technisch Uitzendbureau Friesland is gevestigd in Heerenveen en gespecialiseerd in het werven en selecteren van technische vakmensen. Ons team bestaat uit vier zeer bekwame arbeidsbemiddelaars met allen een achtergrond in de technische bemiddeling. Zo kunnen wij goed met u meedenken!

Liever worden we niet gezien als een Technisch Uitzendbureau. Waarom? Wij willen graag werken op basis van lange termijn. We bemiddelen eigenlijk alleen maar mensen naar vaste banen.

 

technisch uitzendbureau heerenveen

Technisch personeel Friesland

Je bent niet de enige, veel bedrijven, of het nu technische bedrijven of andere type bedrijven zijn, technisch personeel is moeilijk te vinden. Op dit moment is er een zwaar tekort aan technische vakmensen, waardoor bedrijven niet kunnen groeien of “nee” moeten verkopen aan potentiële klanten. Dit maakt werving en selectie techniek of detachering van technische mensen een stuk lastiger. Er wordt om elke medewerker gestreden, er worden mooie aanbiedingen gedaan en goede secundaire arbeidsvoorwaarden gegeven. Of het nu gaat om laag of hoog technisch geschoold personeel, ervaring of niet. Er is genoeg werk in de techniek, een kandidaat die open staat voor techniek kan altijd terecht.

Werving en selectie Techniek Friesland

Wij zijn InTechniek.com. Gespecialiseerd in Werving en Selectie Techniek. Sinds de oprichting in 2018 zijn wij enorm gegroeid, hebben wij veel geschikte kandidaten weten te plaatsen bij mooie en toonaangevende bedrijven, zoals Philips Drachten, Ausnutria Heerenveen, Hiab Frameworks, FibreMax, Stork, SMST en Agrifac. Bij ons vind je de volgende type vacatures:

Maar ook voor specifieke vacatures, waarbij technische ervaring niet noodzakelijk is of een algemene baan binnen de techniek, kunnen wij je helpen.

Waarom kiezen voor werving en selectie door InTechniek.com?

Werving en Selectie Techniek is een tijdrovend en bovenal duur proces. Het aanbod van technisch onderlegd personeel is schaars: techneuten hebben op dit moment een prima baan of zijn niet actief op zoek naar een nieuwe werkgever. InTechniek.com is gespecialiseerd in het vinden & matchen van technisch personeel in de regio Friesland, Groningen, de kop van Overijssel en Noordoostpolder.

  • Geen moeite, wel de juiste nieuwe collega voor jouw bedrijf.
  • Geen stapels Cv’s. Wél speciaal voor jou geselecteerde kandidaten.
  • Blijf focussen op je corebusiness. Wij nemen het werven & selecteren van je over.
  • De perfecte kandidaat. Meteen bij jou in dienst.

InTechniek.com verbindt techneuten en bedrijven. Zowel tijdelijk, vast of flexibel personeel, bij InTechniek.com ben je aan het juiste adres. De lokale arbeidsmarkt is voor ons een thuiswedstrijd.

Waar staat Intechniek.com voor?

Bij ons staan eerlijkheid, transparantie, persoonlijk contact en kwaliteit centraal. Dat doen we door geen simpele CV-schuiver te zijn, maar juist door met elkaar in gesprek te gaan, luisteren naar de behoefte van de opdrachtgever én kandidaat. En tot slot geen ellenlange sollicitatieprocedures. Dankzij onze goede voorselectie kunnen we de kandidaat snel voorstellen en een tweede gesprek direct al bij de opdrachtgever plaats te laten vinden. Benieuwd naar ons team?

Team Intechniek.com

 

Detachering Technisch personeel Friesland

Naast werving & selectie van technisch personeel is ook detachering een mogelijkheid. Kom meer te weten over het detacheren van technisch personeel. Bel, mail of app ons om te kijken wat er allemaal mogelijk is!

we zijn Trots op onze opdrachtgevers

“Sinds 2018 werken wij samen met InTechniek.com. We hebben in de afgelopen jaren een goede
relatie opgebouwd, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en transparantie.”

Jan Willem Dijkstra, Productiemanager