Hellllll

Branche: Apparaten- en machinebouw

Bijlsma- hijs en heftechniek uit joure is op zoek naar een Maintenance Engineer! Wil jij aan het werk bij een dynamische organisatie? Een organisatie die stappen wil maken richting de toekomst. Wil jij vormgeven aan deze toekomst? Heb jij ambities en wil jij 3 tot 5 jaar deze functie bekleden en daarna een vervolgstap maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Voor de marktleider op het gebied van het efficiënt bewaren en primair verwerken van aardappels, uien en wortelen is InTechniek.com op zoek naar een servicemonteur. Deze servicemonteur moet het motto hanteren “in één keer goed”. Kwaliteit, service en netheid zijn erg belangrijk in deze functie.


Lees verder

Ben jij een echte aanpakker op elektro gebied? Werk je snel, zorgvuldig en resultaatgericht? Ben je verder flexibel en servicegericht? Wil jij werken in een hecht en gezellig team? Dan heb jij je nieuwe uitdaging gevonden bij Visser.

Lees verder

Visser heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als fabrikant van kwalitatief hoogwaardige ambulances en hulpverleningsvoertuigen voor de West-Europese markt.


Voor de afbouw van ambulances zijn wij op zoek naar een ervaren interieurbouwer / (scheeps)timmerman.


Lees verder

Wij zoeken voor de productie van Ufkes Greentec machines, iemand die samen met een enthousiast team collega’s grote kraan-ingevoerde houtversnippercombinaties bouwt en opstart.

High Tech machines, uitgevoerd met de nieuwste technieken, vol met elektronica en hydraulica.
Wanneer een houtversnippercombinatie klaarstaat voor de klant, heb je samen met je collega’s echt iets moois neergezet!

Lees verder