Hellllll

Branche: Apparaten- en machinebouw

“Quality is not an act, it’s a habit”

Bij deze multinational in Sneek ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van het proces en de borging van optimale kwaliteit. Heb jij kwaliteit hoog in het vaandel? Laat jij producten niet de deur uitgaan voordat de optimale kwaliteit geborgd is? Lees snel verder voor meer informatie.

Lees verder

Wist je dat ’s werelds sterkste kabels in Friesland worden geproduceerd? Voor FibreMax in Joure zijn wij op zoek naar meerdere Technisch Medewerkers. Het is jouw taak om één of meerdere machines te bedienen, de juiste aantallen te draaien, goede kwaliteit te leveren en machinestoringen te verhelpen. Heb je al werkervaring, of ben je een starter? In beide gevallen mag je reageren op deze leuke vacature.

Lees verder

Heb jij zin om commercieel, tactisch en sociaal bezig te zijn? Door de groei waar ACT Machinery zich in bevindt en de enorme potentie van dit bedrijf, is de organisatie per direct op zoek naar een sales- en relatiebeheerder.

Lees verder

Zoek jij een unieke baan in de agrarische sector? Kun jij projecten van A tot Z leiden? Voor Agridek in Wirdum zijn wij op zoek naar een gemotiveerde hands-on Projectleider die geen uitdaging uit de weg gaat.

Lees verder

Voor de marktleider op het gebied van het efficiënt bewaren en primair verwerken van aardappels, uien en wortelen is InTechniek.com op zoek naar een servicemonteur. Deze servicemonteur moet het motto hanteren “in één keer goed”. Kwaliteit, service en netheid zijn erg belangrijk in deze functie.


Lees verder

Ben jij een echte aanpakker op elektro gebied? Werk je snel, zorgvuldig en resultaatgericht? Ben je verder flexibel en servicegericht? Wil jij werken in een hecht en gezellig team? Dan heb jij je nieuwe uitdaging gevonden bij Visser.

Lees verder