Jouw partner in technisch personeel

Wij verbinden mensen en bedrijven. Of het nu gaat om tijdelijk, vast of flexibel personeel, bij InTechniek.com ben je aan het juiste adres. Wij kennen de lokale arbeidsmarkt zeer goed en hebben een groot netwerk met uitstekende technici.

Detachering

Zoek je tijdelijke versterking, maar wil je wel flexibel blijven? Of zoek je iemand voor langere tijd maar kun je deze niet vinden? Huur dan personeel in via detachering. Wij bieden je goed opgeleide technici voor onder andere de maakindustrie en de duurzame sector.

Met detacheren ben je zeker van extra kennis en capaciteit voor een langere periode. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 0513 201 150 of info@intechniek.com.

lees meer

Werving & Selectie

Wij selecteren de beste technici voor jouw bedrijf. Technici die jouw bedrijf verder helpen. Door middel van werving & selectie kun je onze technici rechtstreeks een contract aanbieden tegen een vooraf overeengekomen bemiddelingsfee.

De ideale oplossing wanneer je iemand rechtstreeks aan je wilt binden. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 0513 201 150 of info@intechniek.com.

lees meer

Het ene moment vraag je je af of je wel op de goede plek zit, en het volgende moment heb je de baan waar je van droomt bij Groenleven. Dat is hoe het voor mij is gelopen toen Jan Ype me heeft geholpen. Jan Ype is erg betrokken en hij is oprecht geïnteresseerd in wat je doet en wilt. Dát en zijn gedrevenheid zijn wat voor mij het verschil heeft gemaakt tussen tussen een baan en dé baan.

Sjoerd Kleinhuis
Sjoerd Kleinhuis

Onze Algemene Voorwaarden

Op al onze diensten zijn de Algemene Voorwaarden van de NBBU van toepassing. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt, die de belangen behartigen van ruim 1.200 brede dienstverleners in de flexbranche.

© 2020 InTechniek.com B.V. Alle rechten voorbehouden.

Cookieverklaring | Disclaimer | Privacyverklaring | Anti-discriminatiebeleid